Termeni și condiții

I. Despre Noi

Serviciul https://www.printpont.ro/ este oferit de Edit Print S.R.L.  cu sediul in Str. Vorosmarty Mihaly nr.7, Miercurea Ciuc, jud. Harghita, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr.J19/704/2019, având cod unic de inregistrare 41635078, denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin poștă la adresa de corespondență: Vorosmarty Mihaly nr.7, Miercurea Ciuc, jud. Harghita
Prin e-mail la: editprint1@gmail.com sau prin telefon la numărul: 0744859171

II. Despre printpont.ro

Printpont.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul printpont.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele printpont.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale printpont.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a printpont.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul printpont.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

IV. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al printpont.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, adresa postala dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului printpont.ro. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de printpont.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

V. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe printpont.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea și alegerea produselor
– încãrcarea fotografiilor, materialelor necesare din care vom lucra la efectuarea produselor personalizate comandate de Dvs. Dacã este necesar scrieti si mentiunile, instructiunile considerate necesare pentru a ne explica cât mai exact cum doriti sã arate produsul comandat.                                                                                                              – alegerea modalitãtii de platã / efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online sau prin ramburs, plata la curier în condițiile reglementate la Capitolul VI. Costul final va conține prețul produsului comandat și prețul livrării, dacă este cazul.
– alegerea modalitãtii de transport: ridicare personalã din magazin sau livrare prin curier.
– livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe printpont.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

VI. Cum cumpăr

Online pe platforma printpont.ro  sau prin comandă simplă, prin email și telefon.

VI.1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe printpont.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare fãrã TVA inclus (firma Edit Print SRL nefiind înregistrat ca plãtitor de TVA).

VI.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: on-line, cu card bancar sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metoda de plată plata cu card bancar, următorul ecran vă multumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Dacă ați ales să platiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VI.2.1. Cum cumpăr și plătesc produse de pe site-ul printpont.ro prin card bancar?

Puteți cumpăra produse prin printpont.ro urmând 3 pași:

  1. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați, încãrcati fotografiile necesare si mentiunile aferente și apăsați pe linkul “Comandă acum”.
    b. Introduceți/confirmați datele dvs. personale.
    Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii. Adresa pentru livrare este aceeași cu adresa de facturare de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând “Pasul următor”. Dacă adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe carele aveți înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă.

VI.2.2 Modalități de livrare

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, după ce acestea au fost confirmate de către vânzător.
Livrarea produselor se va realiza prin firme de curierat fara plata ramburs in 2 zile lucratoare in toata tara.
Durata livrării comenzii se poate varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată în momentul plasării comenzii.

VII. Garanție și service postvânzare

Pentru orice detalii legate de garanție vă rugăm să contactați departamentul de relatii cu publicul.

VIII. Descrierea și returnarea produselor

Printpont.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, printpont.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de printpont.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectănd prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care întelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
– de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna următoarele produse achiziționate, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel:
– certificate de garanție extinsă;

IX. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranța pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. Printpont.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe printpont.ro, transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe printpont.ro, cedați dreptul Societățtii de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; ca materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale printpont.ro.
Printpont.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. Printpont.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. Printpont.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

X. Forța Majoră

Printpont.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către printpont.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultănd direct sau indirect din cauze care nu depind de voința printpont.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la printpont.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele printpont.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forța majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XI. Publicitatea

Printpont.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând tertilor. Prin utilizarea printpont.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XII. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

Printpont.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email sau să ne contactați la numărul de telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIII. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul printpont.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța.
Termenii și condițiile printpont.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul printpont.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

XIV. Prezentarea ofertei

Printpont.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul printpont.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul printpont.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul printpont.ro au caracter informativ și pot exista diferente între acestea și produs.

Shopping Cart